Forside

Filosofisk Praksis - Profesjonell samtaletjeneste

Jannicke Wiel tilbyr to ulike typer samtaletjeneste

Filosofisk Praksis - Profesjonell samtaletjeneste

Ønsker du livsutvikling eller står du ved et veivalg i livet?

Filosofisk Praksis er en form for filosofisk veiledningstjeneste hvor ditt spørsmål, tema og tanker som gjest står i fokus. I timen med den filosofisk praktikeren utspiller det seg en levende samtale mellom filosofen og gjesten der det som griper interessen i samtalen gir energi til hvor samtalen beveger seg videre. Filosofisk praksis-samtalen kan hjelpe deg å bli mer bevisst dine tanker, ideer og verdier. Ved veivalg i livet, etiske dilemmaer, eksistensielle kriser og når du ønsker å ha en nøytral person å diskutere ditt liv og dine tanker med, ta kontakt for en samtale:

Pris kr 400,- pr time.

Jannicke Wiel, tlf 93 88 67 34
Send e-post

Jannicke Wiel har magistergraden i filosofi fra Universitetet i Oslo, og er medlem av Norsk Selskap for Filosofisk Praksis (NSFP), se www.nsfp.no

 

Filosofiske kvelder - Eksistensiell yoga

Våren 2006 har vi satt opp tre filosofiske kvelder i Yogarommet med Yoga og Interaktiv Meditasjon (fordypende samtale i dyader).

Søndag 26. februar kl. 19-21
Søndag 26. mars kl. 19-21
Søndag 23. april kl. 19-21
Søndag 21. mai kl. 19-21

Kveldene blir ledet av Jannicke Wiel.

Vi starter kvelden med en time med enkle yoga og bevisstgjøringsøvelser for å bli samlet og sentrert. Deretter jobber vi to og to med et selvvalgt spørsmål etter prinsipper for Interaktiv Meditasjon.

Hvis du har et spørsmål du gjerne vil fordype deg i, ta det med. Hver deltaker kan velge sitt eget spørsmål. Tidligere har vi jobbet med spørsmål som: Hvem er du? Hva forhindrer deg fra å være tilstede nå? Hvordan kjennes det å være tilstede nå? Hva er viktig for deg? Hva betyr frihet for deg? Hvordan kjenner du deg i kroppen? Hva er god kommunikasjon? Hva vil det si å være autentisk? Disse eller andre spørsmål som opptar deg, er du velkommen til å fortsette å arbeide med.

Ingen påmelding nødvendig. Inngang: Kr 150,-
Sted: Yogarommet på Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2, ved Sagene kirke.